Provar att göra egen Limoncello. Ska bli spännande att känna hur den smakar men det tar sin tid, 30 dagar ska den stå och dra. Det var lite svårt att klura ut vad jag skulle göra med de 12 citronerna som blivit berövade sina skal. Det blev lemonad som kanske hade passat bättre en varm sommardag men som ändå på något sätt känns bra nu i förkylningstider. Jag inbillar mig att citronernas vitaminer kan göra underverk, ju surare desto bättre.
Den kommer att vara välsmakande och behövas även under senhösten.
Kram Bosse inte sur. 😉
Jag hoppas att det blir precis så gott som jag tänker mig. Längtar tills det är klart men det dröjer många dagar ännu.
Det låter spännande! Du får avlägga rapport när det är klart 🙂 Här finns några flaskor med färdigköpt innehåll som väntar på att invigas.
Jag ska redovisa resultatet men det dröjer flera veckor till innan det är klart. Här gäller det att ha tålamod.
Smakar inte alls dumt det där. Själv gjorde jag två satser, en till likör och en till citron/citronmeliss- snaps ! Perfekt i höst/vintermörkret…
Låter härligt jag ser fram emot att sitta med ett glas framför brasan när höststormarna viner utanför.