Hemkört

Provar att göra egen Limoncello. Ska bli spännande att känna hur den smakar men det tar sin tid, 30 dagar ska den stå och dra. Det var lite svårt att klura ut vad jag skulle göra med de 12 citronerna som blivit berövade sina skal. Det blev lemonad som kanske hade passat bättre en varm sommardag men som ändå på något sätt känns bra nu i förkylningstider. Jag inbillar mig att citronernas vitaminer kan göra underverk, ju surare desto bättre.

Limonchelo

6 svar

  1. Det låter spännande! Du får avlägga rapport när det är klart 🙂 Här finns några flaskor med färdigköpt innehåll som väntar på att invigas.

  2. Smakar inte alls dumt det där. Själv gjorde jag två satser, en till likör och en till citron/citronmeliss- snaps ! Perfekt i höst/vintermörkret…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.