Min Svart Vita Vardag

Jag fick en utmaning av en vän. Lägg ut en svartvit bild om dagen på facebook. Det sades inget om hur länge men jag antar en vecka. Känner dock att det är lätt beroendeframkallande så vem vet det kanske blir längre. Roligt att jag också fick med två fotokompisar på tåget. Här kommer mina fyra första svartvita vardagsbilder. 

Söndag (kanske ingen vardag men jag jobbade den får passera)

Måndag på konferens om E-kommunikation (att kommunicera på distans).

Tisdag, lång dag på jobbet. Cyklar förbi en delvis öde idrottsplats. 

Onsdag. Besök på Södermalmsskolan. Där finns en vacker ljushall. 

6 svar

  1. Hej, fotar du svartvitt eller gör du om dem i redigeringsprogram? Jag kan nog inte fota svartvitt tror jag, den inställningen saknas på min enkla kamera, men det brukar bli skapligt resultat även när jag leker i bildbehandlingsprogrammet. Härligt perspektiv i det första fotot!
    Det gick inte alls hos tandis. Prototypen passade inte, kunde inte bita ihop tänderna. Efter blott fem minuter var vi klara, nästa provning om två veckor när ny har tillverkats! Fem timmar spolierade…nåja, det finns värre saker
    Kramen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.