11 svar

    1. Det är på jobbet det blåser förändringens vindar. Det kan kanske bli bra men jag har mina aningar om att det kommer att ta tid innan den här vinden mojnar.

  1. Ja jag hörde ikväll talas om en ny storm. Den förra, Gorm, märkte vi inget av alls. Däremot råkade en stackars Gorm här i byn, en fyrfota en, ganska illa ut för han fick ju skulden för allt elände…
    Kram och håll i hatten

  2. Ja, den nya stormen, Helga (det ska vara kvinnonamn om det ska bli nåt) blev betydligt kraftigare. Mycket som blåste omkull häromkring.
    Men dom mörka moln som hopar sig runt om i världen, och här hemma, är bra mycket allvarligare. Låt oss hoppas att det blåser över, och att det ordnar sig till det bättre på jobbet !

    1. Kvinnor de kan de! Men det är mörka tider på många plan. Vi tänder ljus och försöker betvinga mörkret. På något sätt ordnar det sig allt men just nu är jag tveksam om det blir till det bättre. Det jag framför allt oroar mig för är sämre läge för de jag jobbar med och att all kompetens som finns inte kommer att tas tillvara. Det går snabbt att montera ner saker men desto längre tid att bygga upp. Jag hoppas innerlig att jag kommer att ha fel. Ha en skön lördagkväll i blåsten.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.