Årtal

Nu var det dags för en ny utmaning från Bosse. Den här gången krävdes både en del matematikkunskap och flera promenader för att hitta det jag sökte. Med tanke på att det är förbjudet att rasta hunden på kyrkogården var det lite knepigt att få till det. Vädret har inte heller gjort det enkelt men jag har trotsat vädergudarna och gått i både regn och rusk. Och nu har jag fått ihop mina bilder. jag hade kanske kunna hitta några som blev ännu äldre men det får räcka med dessa. De tre hundraåringar är i hamn, jag hittade faktiskt fler men det få duga med dessa. Sedan har jag hittat ett par där bägge blev över 95 år, det var verkligen ingen lätt uppgift men på vägen hittade jag också en man som blev 103 år gammal och en kvinna som blev 104.   Här kommer bilderna. Vill man se dem, ja inte människorna men gravstenarna, får man bege sig till Sandsborgs-kyrkogården och Skogskyrkogården.


100 år

Riktigt gamla

8 svar

 1. Grattis till väl utfört uppdrag. Jag var på väg till Skogskyrkogården, men hann inte med det.
  Och inte har vädergudarna inbjudit till långpromenader den här veckan.
  Men kanske har vi fått en klarare hy av att vara ute i blötan. För min del har jag ännu inte sett något resultat av detta.
  kram!

  1. Jag bor väldigt nära men det var trots det inte så enkelt att hitta de man skulle. Vädret var inte heller direkt inbjudande men det var bara att kämpa på. Jag tror att jag är lika envis som du.
   Kram

 2. Vilken fighter du är. Jag viste inte att hundar inte fick vistas på kyrkogårdar. Synd att vädret inte var trevligare under veckan. Om det blir fler turer till kyrkogårdar hoppas jag på sol och vårvindar.
  Hoppas du drack något varmt och njöt av något gott när du kom hem igen.
  Söndagskram Bosse

  1. Hundar får kanske vistas där men såklart inte rastas. Så jag tog med hunden på några av mina promenader men det var svårt att hålla ordning på honom dessutom tyckte han att det var en rejält tråkig sysselsättning. Det var betydligt enklare när jag var själv.
   Jag gjorde en brasa och drack en stor balja te när jag kom hem igen.
   Kram

 3. Vilket rolig utmaning! Trist med vädret men regn och rusk känns lite rätt när man är på en kyrkogård. Mysigt på något sätt:)

 4. Bra jobbat och grattis till framgångarna! Det var inte så lätt som man trodde men det gick i alla fall delvis vägen…

  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.