Sommaren på Lundbytorp går sin gilla gång och bloggen blir sorgligt misskött. Jag skyller på att det är så tråkigt att sitta inomhus i en evighet och vänta på att allt ska laddas upp. Ibland går det ibland inte. Så jag pysslar med annat istället, som att fotografera förstås. Rovfågeln tror jag är en ormvråk, men som jag förut sagt är jag inte någon expert så om du vet bättre berätta gärna. Fiskarna är i alla mörtar, det vet jag alldeles säkert. Sniglarna går säkra så länge det inte är mördarsniglar för då visar jag inget förbarmande, inte heller getingarna får leva. Idag tog jag bort ett stort getingbo på vinden, men jag var, som du ser ordentligt utrustad för aktiviteten.
Johnny har inte legat på latsidan så nu har vi fönster på nybygget. Det blev ännu lite mer hus när det var på plats, ett riktigt  gästhus har vi nu. Och så har vi haft trevliga dagar tillsammans med kusin L från Skåne. Vi besökte Sparreholms slott och bilmuseet som finns där. Där inne kan man bland många andra häftiga bilar, se bilen som var med i den olycka som har gett namn åt Kungens Kurva (utanför Stockholm). På kvällen styrde vi kosan till Hälleforsnäs och Kolhusteatern. Där vi lyssnade på Aida i Elton John och Tim Rice tappning. En väldigt trevlig kväll. Och själva Kolhuset var bara det värt ett besök.

4 svar

 1. Jag tycker ni verkar ha fullt upp med trevligheter på torpet och visst är det skönare att vara utomhus än att sitta inne med en blogg när internet är segt.
  Så fin stugan blev! Verkligen! Mycket jobb!
  Och att du vågade ge dig på getingarna trots att du skyddade dig var modigt. Jag är allergisk och hade inte vågat…
  Du har tagit så fina bilder och jätteroligt at få dem. Bildspelet är jättefint!
  Önksar dig fortsatt fina dagar!
  Kram!

 2. För att ta bort ett getingbo så krävs det onekligen ordentlig utrustning men det hade du! Sommartid är det skönt att att vara ute lite mer och det gäller att passa på. Snart väntar hösten som i och för sig kan vara fin men samma sak är det inte…

  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.