Trots de bästa intentioner blir Plommenad lite åsidosatt. Jag måste hitta en bättre struktur för mitt liv. Inser att det närmar sig den fråga vi får på jobbet: Hur kan man strukturera hela sin tillvaro. Men frågan som sällan ställs är hur vidmakthåller man den struktur som man skapat, det är det som är själva svårigheten. Jag trillar i diket direkt. Hur får jag plats med det som jag känner är nödvändigt i livet dvs mannen, kör, foto, Bilp, bokklubb, träning och samtidigt ge plats åt spontanitet och lust, samvaro med andra, mer tid med kära maken och bara slött häng hemma. Hur i hela friden gör de som tittar på TV-serier?  Idag första kvällen ledig hemma på evigheter. Borde göra det här oftare. Slut på utmaningen svartvita bilder utan förklaring. Kul tema. Nu borde jag välja bilder till Klubb Mästerskapet sista etappen,  Men det får bli till helgen. 

 


 

10 svar

 1. Ja, hur ska en få in strukturen och behålla den?
  Kanske strukturbygget ska revideras och på sätt skapa nytt och ändå behålla det som är bra för en?
  Blir nog så att det funkar en tid, så händer annat som också har prio och vips är ute av strukturen igen.
  Det är ju en evig fråga om prioritering.
  Din svart vita bild gillas- den ger lite tankar om just prioritering tycker jag och att strukturen inte bara är svart vit 🙂
  Kram o fin fredag

  1. Det är nog så att det är en never ending story. Man skapar, reviderar, omskapar osv i ett evigt kretslopp.
   Roligt att du gillar bilderna.
   Kram

 2. Det där med TV-serier har jag också svårt att förstå hur så många hinner med. Det är ju inte bara SVT, utan Netflix och HBO också (De två sistnämnda har vi inte.).
  Samtidigt hör jag hur vissa har sett allt. Och dessutom inte nöjt sig med ett avsnitt i veckan, utan ofta har tittat igenom hela serien i förväg. Varifrån får de tiden till detta?

  Nä – Jag är coolare än så.
  Och det är nog du också.

  1. Vi har så mycket annat att pyssla med som känns viktigare. Jag läser hellre en bra bok än ser på tv serier. Inser när jag hör mina arbetskamrater prata att jag är hopplöst okunnig när det gäller det området. Men jag kan andra saker.
   Känns som vintern är på gång. Har ni fått någon snö ännu?

 3. Strukturen ja! Själv funderar jag många gånger på hur man hann med allt när barnen var små? Numera känns tiden som en bristvara trots att det bara är Husse och jag…

  Kram och god helg!

 4. Det här var funderingar som vi nog har lite till mans/kvinns 😉
  Ibland kan jag känna en enorm stress över det här, men emellanåt låter jag det bara rinna på … livet alltså …
  Lätt är det inte, och svar finns det nog inte heller … 😛
  Kramis

 5. Ja, vad ska prioriteras…Vad är viktigt? Jag ser väldigt få serier, Netflix har jag inte och endast basutbudet på tv. Den serie jag nu försöker titta på, oftast på Play, är ”Vår tid är nu” som jag tycker om och som ger mig något. Annars blir det svt och deras utbud och jag sovrar friskt.
  En bok ger mig oftast en hel del.
  Förstår helt dina tankar och de stämmer ävl överens med mina. Men jag är ju pensionär och har tiden. Men hur använder jag den?

  Kram från mig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.