Sådant jag inte förstår och så fler tulpaner

Jag fixade en hemsida men kan inte så mycket om tillägg, plugins och sånt.   Men varje dag lär jag mig nya saker som idag, när jag blev varse att jag har en skräpkorg för kommentarer. Hur och varför ett inlägg hamnar i skräpkorgen begriper jag inte, men där fiskade jag i alla fall upp Berts kommentarer. De som han så riktigt påpekat, inte syns på hemsidan.  Det är väldigt irriterande att inte förstå varför de hamnar där.

Och så kan jag inte låta bli att terrorisera dig med lite fler tulpaner. Passa på att njut för snart kommer här att bara visas blåsippor, vitsippor och gullvivor.  Tulpanerna dyker kanske upp igen om ett år eller så.

13 svar

 1. Tulpaner är så vackra och dina bilder är helt underbara!
  Det där att kommentarer hamnar i skräpposten har jag också råkat ut för, det händer lite då och då så jag brukar titta in där ibland för at se om där hamnat någon kommentar som inte är skräp.

  Önskar dig en fin påskhelg!
  Kram Christina

  1. Tack Christina. Som du förstår är jag svag för tulpaner. Men nu ska jag ut och leta vårblommor i naturen. Glad Påsk!

 2. Hej, minns när min dotter en gång rotade runt på min dator och gick till papperskorgen som var överfull. Tömmer du aldrig papperskorgen frågade hon mig och jag såg ut som en fågelholk! Tror inte jag gjort det det senaste året heller, apropå….
  Mycket är det som man inte begriper, börjar man fundera så blir man mörkrädd.
  Ha en äggstrarik och glad påsk!

 3. Jag gillar också tulpaner och kanske alldeles speciellt när de börjar slockna – kan det höra till min ålder? Tack för de vackra du plåtat och ha en skön och vilsam påskhelg!

 4. Fint när tulpaner torkar, det är som om bladnerver och färg blir extra accentuerade, just innan blombladen sedan tynar helt. Här i England står påskliljorna överallt i vägrenarna, och skriker GULT!, perfekt tajmade med högtiden själv. Kram och Glad Påsk!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.