6 svar

  1. Det är just det. Men de kanske utvecklas någon annanstans. Tänker också på hur det blir när man blir äldre, mycket äldre vad är utveckling då?

 1. Jag tror att alla har möjlighet att utvecklas men att man ibland försöker vägra. Förändringar kommer till en, både de man önskar och de man inte önskar och de behöver man hantera. Det är svårt att utvecklas, man känner inte igen sig osv men livet blir nog ännu svårare när man försöker vägra utvecklas, när man fastnar… En mycket intressant fråga och något jag också brottas med nu. Hur är man mamma till barn som är så stora så att man inte kan styra dom längre. Utvecklas man inte så finns risken att man gör sig själv och alla andra olyckliga. Tack för dina otroligt kloka ord hos mig också. Kram

  1. Att vara mamma till de stora barnen är inte lätt. Jag tror att man måste låta dem flyga. Man kan inte skydda dem från att begå en massa misstag. Det hjälper inte att berätta att man själv gjort dem, det är som någon sagt att erfarenhet är det man erövrar när det är försent. Det kan vara så oändligt smärtsamt att stå bredvid men det man kan göra är att visa att man älskar dem även om de gör knäppa saker och tar andr vägar än dem vi valt. Lyssna, stötta och framför allt tro på deras inneboende förmåga.

   Jag tror att man utvecklas på något sätt vare sig man vill eller ej.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.