Bilder

Som du kanske minns har jag i år bestämt mig för att vara med och tävla i min fotoklubbs klubbmästerskap. Man får lämna in tre bilder och sedan hoppas att man valt rätt. Juryn ska anta (välja ut) en fjärdedel av de inlämnade bilderna i varje etapp, dock minst tre (3), utan inbördes rangordning. Av 133 inlämnade bilder blev 31 antagna och en av dem var en av mina inlämnade bilder.

Här är de tre bilder som jag lämnade in till tävlingen.

Den som blev uttagen är bilden i mitten. Bilden är tagen på Skogskyrkogården. Den översta bilden på lotusblomman är från resan till Franska Polynesien förra året. Och den understa bilden är tagen på torpet, när sädesärlan sitter på härbretaket.

4 svar

  1. Känner som Paula här ovan, och delar hennes antagande om att jurys föredrar ovanliga vinklar etc (känner igen det från grafiskformtävlingar). Men hursom var det ju jättebra jobbat! Lycka till i fortsättningen.

  2. Jag tycker att alla tre bilderna är fina och bra var och en på sitt sätt men jag fastnade direkt för bilden från Skogskyrkogården. Den är spännande och jag gillar cirkeln som öppnar upp in mot skogen. Någonting finns alltid bakom…

    Kram

  3. Precis som Znogge tycker jag om alla tre bilderna. De är väldigt olika och jag fastnade också extra för den från Skogskyrkogården- Den ger många tankar och du lyckas så fint fånga ljuset.
    Önskar dig lycka till.
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.