Den här helgen

Tänka att det kan vara både stiltje och storm på en och samma gång. I orkanen öga är det lugnt har jag hört och lugnt har jag haft det den här helgen. Jag  tagit mig tid att slappa, tvätta, plantera om växter, läsa lite, varit på loppis, druckit öl hos grannen (Gamla Enskede Bryggeri), promenerat med hunden och haft det skönt i största allmänhet. 

Stormat har det gjort så tillvida att syster min ligger på Nyköpings lasarett operarad för blindtarmen. Man kunde tro att det var en snabb historia men det är en lurig infektion som spökar så hon är kvar där i alla fall till imorgon. 
Jag skulle göra mig till och fixa god efterrätt. Då vid provsmakningen på något oförklarligt sätt lossnade en ganska stor bit av en tand. Trist, ser hur både tid och pengar går all världens väg eller rättare sagt går till tandläkaren. Men klaga ska jag inte göra. Jag har aldrig tidigare haft problem med mina tänder så blir det inte värre än så här må det vara hänt. Sen finns saker jag inte skriver om men som förbryllar. Jag tänker att man ska ha lite saker att fundera över i livet. 

Om ni inte har något för er i kväll så lyssna på Bosil Jönsson i söndagsintervjun, hon är klok den kvinnan.  Tack mamma för tipset. 

Bilden är från gårdagens gatuloppis då tre food trucks stod strategiskt placerad på Margaretavägen.

8 svar

 1. Sådant är verkligen livet, både stiltje och storm på samma gång!
  Det blir aldrig tråkigt för alltid händer det något men sjukdom och
  liknande tråkigheter skulle man förstås kunna vara utan. Hoppas att din syster tillfrisknar!
  Hoppas din vecka blir mest i stiltjens tecken!
  Kram

  1. Veckan började i ett lagom tempo vilket bådar gott för fortsättningen. Om det är för mycket stiltje är det risk att det blir tråkigt.
   Kram

 2. Bodil Jönsson är både klok och behaglig att lyssna till. Ska söka upp det i ”arkivet” misstänker att det var på radion hon skulle vara?!

  Hoppas din syster snart är hemma igen och att rehabiliteringen går i den riktning det ska göra.

  1. Visst var det på radio P1 är det som gäller. Syster är hemma igen men riktigt bra mår hon inte ännu tyvärr.

 3. Vilken otur för din syster. Hoppas att hon är på benen snart igen och får åka hem. Men det ser jag nu att hon fått göra men känner sig inte helt bra. Hoppas återhämtningen går planenligt.

  Kram

 4. En del trevligheter och några smolkigheter! Hoppas tanden inte blev alltför dyr att åtgärda, men man har ju där liksom inga alternativ. TRist med komplikationer med blindtarmen man jag håller tummarna att hon snart är pigg igen.

  Ja, livet går upp och ner och visst kommer det stundtals många funderingar. SEn vill det till att placera in dem igen där de ska vara men oftast blir några ändå mer hängande i luften.

  Kram från mig.

  1. På torsdag ska jag med tanden så då får vi se vad notan hamnar på. Syster mår lite bättre men det är inte helt ok. Förövrigt är det heög och solen lyser så jag ska inte klaga tänker att just nu är det upp 🙂
   Kramar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.