8 svar

 1. Firar man midsommar i Dublin? Här i hedniska landet söderöver är bara tanken otillständig. Men vi tycks ha fått solen i alla fall, alltid något.

  Jag hoppas att pubens namn inte är vad ni också bli serverade (Martin provade en gång att sätta ”grisöronsallad” på menyn. Behöver jag säga att det aldrig blev någon hit. Tror en (1) äventyrlig gäst beställde rätten.

  Kram och grattis till the anniversary!!

  1. Nej Nilla något midsommarfirande såg vi inte till. Restaurangen har fått Michelinomnämnande och var mycket bra. Det var barnen som tipsade oss. De var där när de var i Dublin i januari. Några grisöron fanns inte på menyn, oxkind var det närmaste man kunde komma.
   Idag har vi njutit av lugnet i botaniska trädgården och nu sitter vi och väntar på flyget hem. Kram

  1. Det här var femte gången vi var på Irland och första gången vi hade regn och då var det bara en dag egentligen och inte ihållande. Inget spöregn utan mer som en dusch.

 2. Oxkind ska ju vara en riktig delikatess, det skulle jag gärna smaka. Ja nu har ni firat och haft trevligt kan jag tro. Hoppas resan fortsätter i trevligheters tecken
  Kram

  1. Maken var mycket nöjd med valet. Firat har vi gjort. Ätit gott och sett mycket vackert men det var också skönt att komma hem vilket vi gjorde sent i går kväll. Nu längtar jag till stillheten på torpet.

 3. Stillheten på torpet… låter härligt!
  Men visst firar man väl midsommar på Irland ? (Om än kanske inte lika ihärdigt som här? Redan kelterna firade sommarsolståndet, långt före oss, tände eldar (som i Sverige förr). Diverse riter, mer eller mindre naket… Kanske sker det mera i skymundan.. ?:-)

  1. Jag vet inte om man firar midsommar där. Vi såg inte till något firande men vi var i Dublin på midsommarafton och där var det nog mest turister.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.