Födelsedag

Den 24 maj fyllde Plommenaden 11 år. Det är en aktningsvärd ålder och även om aktiviteten på sidan går lite upp och ner så kommer det ett nytt inlägg rätt som det är. Jag hoppas att Plommenaden kommer att finnas många år till och att du fortsätter att titta in här. Som födelsedagsblomma blir det en kaprifol som är en av mina favoritblommor. I helgen doftade den förföriskt i skymningen på torpet. 

8 svar

 1. Så är det hos mig också, att det kommer ett eller flera inlägg då och då … när andan faller på. Långt ifrån varje dag. Det är ganska skönt att inte känna som ett krav att prestera inlägg. Just nu vill jag ha det på det här sättet och blogga när det känns bra eller något behöver minnesnoteras för min egen skull.
  Men det är skönt att veta att bloggen finns där och väntar på att ta emot mina ord … 🙂
  Kramis

 2. Grattis – och impad av din uthållighet och inspiration! Det har varit jättetrevligt att få hänga med på turen, och ser förstås fram emot framtida bilder och funderingar.

  Kram!

 3. Grattis till Plommenad på 11-årsdagen! Jag misstänker att min hörna har lika aktningsvärd ålder eller vad jag ska säga! Stort grattis än en gång och ha en härlig fredag i värmen!

  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.