Första advent

Det är nästan första advent när vi har fått upp adventsstjärnorna och kopplat in alla sladdar. Det är ett under att det fungerar och att inga lampor är trasiga. Lite tur ska man ha när man är ute i sista minuten. Det är likadant varje år, jag förstår inte att vi inte kan ha lite längre framförhållning. Men nu lyser de i alla fall i våra fönster. Det behövs för nu är det verkligen mörkt där ute.  En vilsam och vacker första advent önskar jag er alla.

Julstjärna

6 svar

 1. Känner igen mig! Vi hade också turen att ha alla lampor och ljus intakta i år. Men tror vi förra året köpte hem ett antal lampor utifall några inte skulle vilja samarbeta.
  Här lyser det också fint!
  Kan sakna min julstjärna när jag sen din….Och så fin den är.
  Kram och trevlig kväll!

  1. Trevligt att veta att vi inte är ensamma om att vara ute i sista stund. Stjärnan på bilden sitter i arbetsrummet och är ett förhållandevis nytt tillskott som vi tycker mycket om. I fönstren mot gatan har vi julstjärnor som kommer från mitt föräldrahem. Mycket nostalgi där :).
   Kram

 2. Jag har kvar samma gamla gulröda pappersstjärna sedan många år. Lite charmfullt sliten här och var. Den har överlevt många glödlampor !
  Ja, det är sannerligen mörkt därute. Ha en fin advent du också !

  1. I arbetsrummet har vi en ganska ny stjärna men i rummen som vetter mot gatan har vi näverstjärnor som kommer från mitt föräldrahem. Så de har hängt med ett tag men är fortfarande väldigt fina. Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.