Förvåning

Ibland förstår jag mig inte på  mig själv. Varför lånar jag tre böcker på biblioteket när jag är där för att lämna tillbaka böcker inte låna. Det ligger säkert femtio böcker på kö här hemma och väntar på att bli lästa så jag behöver verkligen inte fler, men ändå slank de med hem på något obegripligt sätt. Patologisk läsare brukar jag säga att jag är jag kanske ska ändra det till patologisk lånare.

193-biblioteket

9 svar

  1. Ja visst är det så. Jag har lite mer möjlighet att läsa nu när jag åker tunnelbana jobbet så kanske att jag kan få upp hastigheten och hinna med lite fler böcker än förut.
   Kram

  1. Visst är det svårt att motstå böcker. En gång tänkte jag bli bibliotekarie men det blev inte så men kärleken till böcker består.
   Kul kommentar om bildspelet. Var tvungen att titta igenom det igen å visst har du rätt tänkte inte på det när jag satte ihop det.
   Kram

 1. En lite dum fråga kanske….Men var ser jag bildspelet. Jag vet ju att du tar så fina foton och är då och då inne och tittar på fotografier, men säkert finns det fler.

  Ja , att gå tomhänt det gör man nog bara från Kungliga biblioteket för där får man inte låna böcker.
  Och nu med tunnelbana blir dte kanske mer läsande.
  Kram!

 2. Haha, förstår precis – fast inte riktigt kopplingen till patologi…. kanske är det för tidigt på morgonen … och att det klarnar under dagen.

  Jag lånar också med mig en massa böcker och ibland ligger det flera påbörjade böcker på mitt nattygsbord. Några läser jag ut men långt ifrån alla…
  att läsa är verkligen som att resa och tänk så mång äventyr man får vara med om. Magnifikt!
  Ha det gott!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.