Franska Polynesien

Varmt, sol, regn och absolut underbart. Vi har vandrat både på Tahiti och Moorea, uppåt och uppåt genom regnskog och barrskog. Vi har tittat på botaniska trädgården, vattenfall och utsiktsplatser. Vi har provat ananasvin och badat i havet. Vi pratar franska men inte så mycket som vi önskar att vi kunnat (tack Google translate). En sak som blir tydlig när det hela tiden är över 30 grader det är att man måste trappa ner på tempot. Visst märkte vi det i somras men här och nu blir det en påminnelse om att det finns en annan rytm. Att sitta och titta ut över havet och just inte göra något annat är det bästa. Det enda som inte är riktigt skoj är alla myggor som sticks trots myggspiraler, myggnät och myggmedel. Men man kan leva med kliet när man plaskar i oceanen märks det nästan inte alls.

Moorea
Solnedgång Tahiti

3 svar

  1. För oss som kämpar på i motvinden och de inte så varma regnen på helt andra breddgrader låter förekomsten av mygg som någon sorts rättvisa 😉

    Kram (och fortsatt njuuut)

  2. Så ljuvligt! Och helt avkopplande. Att blicka ut över havet är ju en lisa för själen. Nåja, lite smolk med myggen men antar att det mesta kan kompensera dem.
    Önskar er forttsatt fina dagar och njuter av bilderna.
    Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.