Gott Nytt År

Det är helt galet hur fort ett år kan gå.  För mig har 2014 verkligen gått i fotografins tecken. Nästan från första dagen (2:a januari) har jag varit med i fotoutmaningen ”En bild om dagen 2014” där man varje dag fotograferar en bild på ett, i förhand givet, tema. Efter 6 månader tänkte jag att det fick vara nog men det gick inte att sluta, jag hade blivit beroende. Så nu 365 bilder senare kan jag med fog känna att jag lärt mig ett och annat, fått massor av trevliga kontakter och varit med i Fotosidans podradio allt tack vare utmaningen. Beroendet kanaliseras nu över till utmaningen Plåta Låtar men med, förhoppningsvis, ett lite lugnare tempo.

Jag har också tävlat med bilder (med framgång) även om man egentligen inte kan göra det, tävla i bild alltså.
I Enskede Fotoklubbs Klubbmästerskap kom jag i år på en delad förstaplats. Fantastiskt roligt.
Jag fick med en bild på visning på RIFOs ( Riksförbundet Svensk Fotografis) bildexpo i våras och så har jag haft en bild med på invigningsutställningen av FIAPs (Fédération Internationale de l’Art Photographique) nya permanenta galleri ”La Ginestra” i Montevarchi, Italien.
Sedan har jag som vanligt varit med i roliga fotogrupper inom klubben.  Startat upp en teknikgrupp för tjejer, försökt fotografera porträtt och gått på fotokurs på Fotografiska. Sett många bilder, pratat om många bilder och läst om bilder. Ett tämligen innehållsrikt fotoår som, du ser.

Nu hoppas jag att det blir ett lika roligt och givande 2015. 

Gott Nytt År

 

6 svar

  1. Du är som sagt fantastisk! Jag har blivit inspirerad och ska försöka hänga på plåtar låtar.
    Hoppas du får en ännu bättre fotoår 2015. Kram!

    1. Tack Liselotte, vem kunde väl tro att jag skulle bli din inspiration vad gäller fotografi. Roligt om du hänger på Plåta låtar. Kramar och vi ses på nya året.

  2. Så himla kul med ditt stora fotointresse. Och skoj detta med att plåta låtar. Men jag avstår, i alla fall nu, måste ta tag i några andra projekt i början av året,
    Gott nytt År önskar jag från pörtet

    1. Tack Paula, ja det är verkligen roligt och har gett så många extrabonus som jag inte i min vildaste fantasi hade kunna ana. Ett Riktigt Gott Nytt År önska jag dig. Kramar från Enskede

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.