4 svar

  1. Ja jag njuter verkligen av att vara ledig. Men jag jobbade nu i veckan och det var trevligt. Lite lugnare så vi hade tid att prata och tid att komma ikapp med vissa saker. Nu börjar det som kanske blir min sista jobbtermin. Vi får se hur det går.
   Kram

 1. Nämen, ännu en som landat i pusselträsket! Inte jag, o nej, har inte tålamodet, men dottern har fastnat där, nu pusslar hon både innan och efter jobbet, hon jobbar fortfarande hemifrån så hon kan utnyttja tiden hon annars hade suttit på en buss. Det var inte illa så många dagliga foton det har blivit! Jag är inte riktig så disciplinerad, ibland saknas lusten eller orken för blogg och foto o då får det vila några dagar. Kram

  1. Jag har alltid gillat att pussla men det blir mest vid jul. Ibland också regniga sommardagar. Att ta en bild om dagen blir som en vana, som att borsta tänderna ungefär. Men visst är det bra om man gör som man känner.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.