Här är där som man är

Där är där som man inte är och här har man alltid med sig. Ibland blir det inte så som man önskat, när man är här istället för där där man borde och önskat att man varit. På något sätt får det gå ändå och det gör det, i alla fall så småningom.  Just nu är vi här på Madeira. Vandrar, äter gott och försöker att njuta så gott det går. 

 

8 svar

 1. Att här är där man är – det hänger jag med på. Och jag kan också känna igen känslan att var här där man inte borde. Men val kan vara svåra och jag önskar er fina dagar på Madeira. Där här är där..
  Kram!

  1. Nu är vi här och valet att åka hit var inte svårt. Men väl här hände saker på hemmaplan som gjorde att vi hade velat vara där. Vår gamla hund vart sämre och vi tog på telefon beslutet att han fick somna in men det var svårt att inte vara där och att låta min mamma och vår dotter ta hand om allt. Vi hade velat vara där tillsammans med dem. Idag skulle hunden fyllt 14 år.

   Madeira är fantastiskt, vi njuter av vandringar i sol och regn + en massa annat. Har en mycket duktig guide som lär oss allt man behöver veta om ön.
   Kram

  1. Vår hund vart sämre efter att vi åkt och vi fick på telefon i onsdags ta beslutet att han fick somna in men det var svårt att inte vara där och att låta min mamma och vår dotter ta hand om allt. Vi hade velat vara där tillsammans med dem. Idag söndags skulle han ha fyllt 14 år. Det gick att njuta och ha en bra resa trots det men nu är det tufft när vi är tillbaka hemma. Så tomt ja du vet ju hur det är.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.