Här Nu

Det finns så mycket att skriva om. Som om förkylningen som inte vill ge med sig eller om körövningen som gick både bra och dåligt.  Om två veckor är det TV-inspelning så nu är det hög tid att lära sig alla texter, ett jobb som just nu känns allt annat än lätt men som säkert kommer att gå tillslut.
Eller så kan jag skriva om den väldigt trevliga middagen vi hade här hemma igår då Wei och Elita besökte oss. Jag hade anmält mig till Invitationsdepartementet och nu var det dags att bjuda på middag. Jag tror att vi alla var lite nervösa men efter ett tag släppte det och vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans. Vi pratade om språk, kultur och varför vi i Sverige inte har bullar med köttfyllning i och mycket mycket mer. Eller så kan jag skriva om lunchen på Blå Porten ute i solen under pilträden.  God mat och goda vänner som gör så gott för själen. Jag skulle också kunna skriva om Nordiska museets fotoutställning med fotografier av Tore Johnson som jag tyckte mycket om.  Det blir inte mer om detta men några bilder blir det från promenaden jag gjorde efteråt,då jag gick från Djurgården till Slussen.

4 svar

  1. Vilket händelserikt liv du lever! TV-inspelning, what? Berätta! Här händer inte så mycket, men vi har ju fått hit hela världen, så det känns väldigt internationellt!
    Kram från pörtet

    1. Ja du Paula, ibland tycker jag att det är lite väl mycket på gång. Många roliga saker är det och det är kanske därför det är så svårt att säga nej. Enskede kyrka firar 100 år i år. Det firas med en mängd aktiviteter under hela 2015 med en särskilt stor högtidlighet på hundraårsdagen, dvs. domssöndagen 2015. Kören jag sjunger i är ett samarbete mellan studieförbundet Sensus och Enskede församling så vi är förstås också involverade. Till firandet hör att flera av körerna ska vara med på olika mässor i tv. Min kör ska vara på tv på nyårsafton, kl 17 tror jag att det kommer att sändas. Det andra körerna ska sjunga andra dagar men alla tv-program ska spelas in helgen om två veckor. Kram från en alldeles förfärligt förkyld Kersti

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.