3 svar

 1. Hej, jag har webbhotell Manufrog och dom är bäst! Mycket vettiga priser och världens bästa service! Varje gång jag överskridit bandvidden så har dom fixat det. Och det har hänt många gånger, de säger att jag har så mycket trafik på sidan ibland o att det beror på det. Om du inte hittat en bra lösning så kontakta dem, de finns på Facebook också. Två grader ute i morse, vilken tur jag plockat fram både mössor och vantar. Kram från pörtet

  1. Jag har Loopia och det har fungerat bra. men jag har överskridit inte bandbredden utan lagringsutrymmet som jag förstår. Jag har wordpress och där verkar själva programmet göra en massa kopior i olika storlekar av varje foto vilket förstås tar en massa plats. Nu i veckan kommer en av barnens vänner, som kan det här, på middag. Så förhoppningsvis löser det sig.
   Lite kallt här med men ännu ingen frost.
   Kram

 2. Visst tar det tid att vänja sig men det har jag gjort nu. Hösten har verkligen dundrat in med besked och här har det stormat samt regnat rejält. Med andra ord så märks det att oktober är här!

  kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.