Illusion

Nu rusar tiden så där obarmhärtigt fort igen och jag ”fastnar” i mina fotografier. det är svårt att låta bli. Mitt Blipfotande tar alldeles för mycket tid men är å andra sidan fantastiskt roligt. Idag är det svartvit måndag (mono monday) och det fanns ett tema Optical illusions. Det gick jag igång på det med hull och hår så hela kvällen försvann i ett nafs.  Till slut blev det blev en bild uppladdad och en del nya saker lärde jag mig på kuppen. Jag hade kunnat sitta ännu längre om det inte var för att jag har en hund att gå ut med. Hela Enskede är som en enda stor skridskobana så det gäller att gå försiktigt. 

8 svar

 1. Du fångar in bild i svart vit helt underbart här! Jag håller på med att få ordning i mina bilder … men jag får se hur jag lyckas – ett är säkert det tar sin tid!
  Kram

 2. VIlken bild! Så läcker! Svartvitt kan vara så talande.
  Förstår att det är roligt men vet också att detta med bilder tar tid.
  Kram!

  1. Tack! jag tycker att svartvitt är svårt, det är lättare när man har färg att gömma sig bakom. Men det är roligt att utmana det svåra.
   Kram

 3. Skitsnyggt, får man säga så? Visst är det lätt att fastna vid datorn, det är ju som en hel värld med en massa roligheter! Tur du också har hund så det blir lite raster emellanåt. Och du som också har ett jobb att sköta…förstår inte hur man hann på den tiden? Jo det gör jag förresten, fanns inget internet då jag jobbade så det var lätt att undvika, ”ler”..
  Kram från pörtet

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.