Irland

Det är femte gången vi är på Irland men för första gången är det mulet en hel dag. Vi trotsade vädret och tog en tur runt Dinglehalvön. Väldigt dimmigt över bergen en dimma som liksom flöt ner mot havet men trots det lyckades vi se hel del vackra vyer. I Dingle bor vi på Murphys B&B ovanpå puben.  Det är bra på alla sätt förutom att uppkopplingen är usel, så några bilder blir det inte idag.

 

4 svar

  1. Så härligt även om inte vädret är på topp! Kanske är det bättre när vi kommer dit i början av augusti. Hur som helst så önskar jag er en riktigt trevlig vistelse där.

    Kram

    1. Mystiskt att den här kommentaren hamnade i skräplådan. Ledsen för det. Nej vi har inga bekanta på ön. Min man var där i tjänsten och blev förtjust. När vi varit gifta i 10 år åkte vi dit för att fira och sedan har det blivit så att vi återvänt var 5:e år. Det är de magiska vyerna, de trevlig människorna och den goda cidern/ölen som gör att vi återvänder gång på gång. Det finns så mycket att se. Nästa gång blir det norra delen av ön för där har vi ännu inte varit.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.