Kandidatexamen

Vi firade äldsta dotterns kanidtatexamen med champagnefrukost och sedan öppet hus här hemma hos oss. Vädret var perfekt, människorna trevliga och maten god. Helt klart en dag att minnas. Att all mat  skulle vara veganskt satte en extra press på mig som fixade maten. Men jag fick gott betyg och lärde mig en del på vägen som kan komma till användning i framtiden. Nu är vi glada för dottern som har jobbet klart i augusti och nu sak njuta av ett välförtjänt sommarlov. 

 

5 svar

 1. Grattis till er duktiga dotter och grattis till dig som rodde iland en vegansk buffé. Bra gjort av er båda. Visst är det glada dagar när någon tar examen.

  Kram och god söndagskväll!

 2. En rejäl milstolpe både för dottern och er. Stoct grattis till henne.
  Och visst är det lite tankebestyr med veganmaten. Makens som är vegan så jag har lärt mig en del men någon vegansk buffé har jag ännu inte lagat. Förstår att det blev en fin dag.
  Kram!

  1. Ja så skönt för henne att bli klar.
   Man måste tänka lite och kan inte köra på i gamla spår vilket nog är bra på sitt sätt.
   Kram

 3. Oj, lyfter på hatten och gratulerar! Veganskt har jag aldrig varit duktig på, för många år sen när vi drev värdshus började vegetariskt komma så smått, vi försökte verkligen servera något annat än biff utan biff.-typ…men idag är det en hel vetenskap med matlagning och jag skulle knappast våga mig in i ett proffskök igen. Kraven är skyhöga nuförtiden och du måste ha gedigen utbildning. Säkert jättebra och det är väl framtiden, så småningom…
  Kramen

  1. Med en son som är kock och två veganer i familjen så går ganska lätt, de är ett stort stöd och ger bra input. Nuförtiden finns så många bra alternativ att köpa även i de vanliga livsmedelsaffärerna vilket gör det så mycket lättare. Men visst, det tar mer energi och man måste liksom tänka till hela tiden.
   Kram och trevlig midsommar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.