Kavve

I nästan fjorton år har han varit en del av vår familj. Även om man vet att den dagen kommer så är man aldrig riktigt förberedd. Nu är det så tyst här hemma, ingen hund i hallen som möter upp när man kommer hem. Ingen hund att snava över i mörkret utanför sovrumsdörren. Det kommer att ta tid att vänja sig men vi är så glada att vi fick ha honom hos oss så här länge. 

 

11 svar

 1. Det var verkligen mycket tråkigt att höra. En fyrbent vän blir som en familjemedlem. Vår Herr Hund fick ju lämna oss för ett år sedan och han fattas oss fortfarande.

  Kram och ha det så bra som det går.

 2. Men oh, beklagar sorgen, var han finsk lapphund? Det är alltid lika sorgligt att skiljas…många väljer att inte skaffa ny hund för det klarar inte av flera avsked,. Jag tycker alltid att det är värt varje stund man får med en fyrfota kompis så jag tar smärtan av att skiljas. Men, jag får erkänna att jag redan mentalt börjat förbereda mig på att inte Blinka lever för evigt, hon blir tolv i år. En trofastare vän finns inte!

 3. Vackert fotografi på din fyrbente vän.
  Beklagar den sorgliga händelsen. Att skiljas från en hund är svårt, och lämnar ett stort tomrum <3

  Önskar dig fina dagar!
  Kram Christina

 4. Ja det är så sorgligt. Även om man vet att det ingår i ”paketet” så försöker man förtränga det. Saknaden är stor men många fina minnen finns kvar. <3
  Sylvia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.