Kryp

Om man tittar noga så ser man att det kryllar av liv var helst man försöker sätta ner fötterna. Trots det är de där små varelserna inte alls lätta att fånga på bild. Gräshoppor och syrsor skuttar iväg precis när man ska knäppa av. Fjärilarna fladdrar snabbt iväg för att inte tala om humlor, bin och allt vad de heter. Jag har försökt fånga dem i flykten men klarar inte alls av att få dem skarpa. Inser att här finns ett klart förbättringsområde. Öva och öva är helt enkelt det som gäller. 

Här är några av alla de som fastnat på plåten den här sommaren. 

10 svar

 1. Fina små vänner du har fångat på bild, precis som i verkliga livet så är inte allt perfekt, dom jäklarna rör på sig…brukar jag tänka.
  Ambulerande skötersketeam, tja, varför inte, men vi har faktiskt en stor vårdcentral i byn som står tom och outnyttjad nu då flyktingarna lämnat oss, o vi har bett och bönat om en dag i veckan för distriktssköterskan o kanske även en doktor, som ju ändå måste hit för att besöka de gamla på ålderdomshemmet en dag i veckan. Men icke sa Nicke, omöjligt, fyra långa mil, kan aldrig försvaras. Men att vi patienter som mår dåligt ska kuskas runt, det är ju helt normalt…suck. Trevlig helg, kanske i stugan, kramen

  1. Jag känner hur upprörd jag blir. Självklart borde vårdpersonalen kunna ambulera och vara där patienterna finns. Men saker är tydligen mycket mer komplicerade än man kunnat ana. Eller är det beslutsfattarna som krånglar till det?
   Kram

 2. Underbara småkryp och snyggt fångade. Inte alltid helt lätt för de har en tendens till att flytta på sig. Just fjärilar tycker jag är svårt…

  Önskar dig en bra start på den nya veckan!

  Kram

 3. Det är ingen lätt uppgift, men otroligt stimulerande. Jag tycker du lyckades riktigt bra. Humlor älskar jag men det är sällan jag får till en bra bild på dem.
  Kram Bosse

 4. Så fint du fångat dessa småkryp! Svårt är det och tålamod får en ha. Men jag tycker du lyckats väldigt bra. Tack för att du delar med dig.
  ( PS Jag har hitintills lyckats få med en trasig skalbagge på bild. Men jag ska träna mer och har jag tur kan det kanske bli en hel nästa gång….)
  Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.