Nytt år

Stillsamt, regnigt.
Bloggen lever i skuggan, i skuggan av de andra som händer i livet och i världen. Det som inte så enkelt låter sig beskrivas i en text på en hemsida. Det som skaver, det som gör ont, det som oroar. I skuggan är det svårt att växa. Men i det rum som bildats när livet saktat ner och möten med andra är färre än förut finns plats för annat. Plats och möjlighet att hitta tillbaka till sådant jag vill göra men som inte blivit av. Men framför allt finns här tid att skynda långsamt. Så jag låter bloggen pyra lite sakta och då och då med oförutsägbara mellanrum glimma till. Och så gläds jag åt dig som trots de långa mellanrummen hittar hit och lämnar ett avtryck.

13 svar

 1. Håller med Znogge – och kvalitet är bättre än kvantitet. Gillar verkligen frostbilden av träden i toppen på backen 🙂

 2. När man står mitt i livet och har mycket omkring sig är inte en blogg det huvudsakliga fokuset. Jag kommer alltid tillbaka och läser dina kloka reflektioner.
  God fortsättning på året som vi hoppas ska bli så mycket bättre! Kram

 3. God fortsättning! Och visst hoppas vi på ett bättre år nu 2021. Jag brukar titta in hos dig då och då och det är alltid roligt när du har skrivit några rader- Tittar förstås också på dina vackra bilder. Jag förstorar dem alltid och i större storlek blir de än mer njutbara.
  Kan förstå att livet ibland kommer emellen och en vilande blogg är ändå en blogg.
  Kram och många tankar till dig

 4. visst är det en fascinerande tid vi fått möjlighet att leva i! Svår, oroande, ensam och tråkig. Men också så stilla och lugn att nog många fått möjlighet att vila, gå ner i varv, reflektera.
  Alltid så fina bilder!
  varm hälsning
  Greta

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.