Nytt år nya möjligheter

Jag har nästan bestämt mig att delta i fotoklubbens klubbmästerskap. Förra året tog jag en paus men nu börjar jag bli lite sugen igen. Det svåra är att välja bilder när det inte är något tema. Det beror ju så mycket på vem det är jury hur bilderna bli mottagna. Den här bilden tror jag inte att jag ska tävla med även fast jag är väldigt förtjust i den. Men kill your darlings heter det ju så den får nog stå över den här gången.

3 svar

 1. Fototävling utan tema?? What?? Varför gör dom så? Måste verkligen vara jättesvårt även för dömande juryn …
  Gillar fotot i duschen! Men för att delta i tävlingen tycker jag du ska gå ut och göra ett riktigt photoshoot!

  1. Ja det är helt omöjligt egentligen. Jag ska ta något annat till tävlingen måste bara fundera lite. Bilderna ska vara uppladdade på tisdag så än är det gott om tid :).
   Kram

 2. Jag gillar bilden jättemycket! Men tänker som Paula att det ju är svårt med en fototävling utan tema. Och förstås en rejäl utmaning. Du kommer säkert att hitta ett bra bidrag. Ska bli roligt att få se vad du väljer.
  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.