Oktober

Det är redan oktober, träden börjar skifta färg och jag försöker få till en rytm, en lunk i min nya tillvaro. Det går inte så bra, det där med lunken. Rytm finns det men det är någon sorts baktakt som gör alla veckor olika. Helt regelbundet verkar det inte alls kunna bli men det kanske inte spelar någon roll. Trots att jag jobbar mer känner jag mig mindre stressad och det känns faktiskt, på ett sätt, som om jag är mer ledig.

Det har blivit mycket fotograferande och fixande med det på sista tiden. Det är en roligt och tidsslukande sysselsättning. Det och bokläsandet till och från jobbet gör att det inte blir så väldigt mycket tid över för funderingar som när jag gick eller cyklade till jobbet. Men det är fantastiskt att ha så mycket tid att läsa varje dag, jag njuter verkligen av det.

Och så några bilder från helgen som var. Solig ljuvlig oktober, höst när det är som bäst förutom att svampen helt lyste med sin frånvaro. Vi hittade inte ens oätliga svampar det är alldeles för torrt i markerna.

10 svar

 1. När tiden gör att man kan fotografera mer eller ägna sig åt en annan hobby då är det bra! Härliga bilder från promenaden även om svamparna var få. Här har knappt regnat på hela september men nu i oktober brakade det loss.

  Kram

  1. Stämningsfullt höstbildspel. Vad bra att du trivs med ditt nya jobb. Hösten kan vara ett bra tillfälle att landa i olika projekt som man mår bra av.
   Kram Bosse

   1. Kul att du gillar bildspelet. Ja att byta jobb var en höjdare. Nu ser jag fram emot mer läsning i höstrusket framför brasan.
    Kram

 2. Låter som om du trivs riktigt bra med din tillvaro och jag håller med om att oktober är en härlig månad. Du har tagit så fina stämningsfulla bilder, bra där! Visst är det roligt med foto..
  Ha en bra dag!
  Kram G

  1. Ja det är helt ok att vara jag just nu. Har mer energi än jag haft på länge. Att byta jobb kan verkligen vara en bra sak. Kul att du gillar bilderna. Att fotografera är bland det roligaste jag vet.
   Kram

 3. DEt känns som om du har det bra både med jobb och fritiden. Och att fotografera och öläsa är ju väldigt avkopplande.
  Jag blir glad när jag ser dina fina foton och får lite höstkänsla här i det varma Spanien.
  Aubergineplantan har levererat änn en ”telning” och den ska ätas i veckan.
  Önskar dig en fin söndag och en bra vecka.
  Kram!

  1. Jag har det väldigt bra på alla sätt. Roligt att kunna sprida lite glädje med mina foton och kul att plantan levererar. Jag har skördat flera auberginer och sparat frön från en till nästa år.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.