Öland

En fantastisk långhelg på Öland med bästa vännen Liselotte. Vi bytte bokmässa mot fotoresa. Den här helgen har varit både längst söder och norrut på ön, vi har ätit kroppkakor och lufsa, besökt loppisar och sett glasblåsning och karamelltillverkning. Vi har sett både raukar och trollskog.  Allt utan att stressa det minsta plus att vi lyckades undvika alla köer. Och inte minst har vi tagit massor med foton på allt.  

 

 

10 svar

 1. Det är tio år sedan jag var på Öland, jag blev totalt förälskad i ön. Vi bodde på norra udden, helt underbart, men besökte förstås hela ön, eller stora delar. Jag skulle kunna bo på ön, det kändes fantastiskt, o jag var också där på hösten när turisterna lämnat…
  Hoppas du fått samla kraft och energi inför den långa mörka hösten
  Kramen

  1. Det är lätt att bli förälskad i Öland. Jag var där mycket som liten eftersom mina föräldrars bästa vänner hade stuga där. På äldre dagar har det varit glesare med besöken. Nu blev jag sugen på att återvända snart. Vi får se hur det blir med den saken.
   Kram

 2. Naturfilm till min morgontekopp ; helt ljuvligt, vissa träd -och stenformationer fastnade. Fotoresa med bästa väninna är ett gott alternativ till bokmässan 🙂

  1. Så glad jag blir att bilderna uppskattas. Det kändes som ett helt rätt beslut att åka till Öland.Det blev en fantastiskt trevlig helg. Nu funderar vi på destination för nästa års resa.
   Kram

 3. Det är ett bra tag sedan vi var på Öland men visst är det en fin ö. jag tror det var klokt att åka dit lite senare för under våra besök sommartid var det nästan för mycket folk där. Härliga bilder som vanligt dessutom!

  Kram

  1. Vi lyckades med konststycket att hålla oss undan de stora folksamlingarna men ändå dra nytta av att det var skördehelg och öppet överallt. Kort sagt en mycket lyckad helg.
   Kram

 4. Hej! Har just hittat till din sida och blogg. Jag tycker åxå om att fånga livet med kameran. Njuter av att titta på dina bilder! Tack för dem! Varm häls Greta i Luleå

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.