Paradiset

Det är inte så lätt som man kan tro att gå från ett ruggigt Stockholm med runt 0 till ett solig Tahiti med +30. Tro inte att jag klagar men jag visste inte att man kan svettas så mycket. Det är tur att Stilla Oceanen ligger bara några meter härifrån så man får lite svalka emellanåt. Svårt är det också att tona in sig på rätt tid. Men vi gör vårt bästa för att hålla oss vakna och sova när det är natt. Vi bor på det enda hotellet på östsidan av ön. Hotellet består av tre små bungalows på stranden av oceanen. I den ena bor vi, den i mitten är tom och i den tredje bor en svensk. Hur sannolikt är det? En svensk som inte mår så bra och som vid första mötet berättade allt utom sitt namn.

Jag försöker att gå ner i varv men märker att det minsann inte är det lättaste. Vi har lite att upptäcka och lite att strunta i. Kanske att ligga på stranden och läsa kan vara hela poängen med att åka långt bort. Så vi försöker att ta det långsamt och inte skynda, tror att det kommer att gå riktigt bra så småningom. Man blir ju, som bekant bra på det man övar.

Eftermiddagens utsikt

2 svar

  1. Så härligt! Och skönt att det inte finns så mycket att ”göra” för det har en ju fullt upp av hemma. Önskar en en njutbar vistelse.
    kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.