Påskafton

Solen smälter bort snön och gör det dessutom behagligt att inta förmiddagsteet utomhus. I min vrå, skyddad för vinden, kan jag njuta av fågelsång och ljudet av takdropp. Det är lätt att bi sittande här. Men det är väl en del av ledighetens charm att göra just ingening.  Och just idag känns det som om jag är riktigt bra på det.

 Nu är sädesärlan här. Så då är det vår på  riktigt.

6 svar

 1. Härligt låter det, och en läcker, ny vinkel av en vanlig fågel. Skönt att höra att det smälter. Inget är så oberäkneligt som svenska vårar. Här har vi en aningens varmare och det har varit mycket sol hela veckan. Påsken är något diminutiv för oss själva – men restaurangen är nästan full hela veckan med påskfirare.

  Kram och Glad Påsk!

  1. Det har varit en ovanligt kall påskhelg. I alla fall har vi ätit gott på torpet och mest kurat inomhus. Det är trevligt det också. Något vårbruk blev det inte alls men det kommer nya helger och då får jag ta nya tag.
   Kram

 2. Sååskönt det låter och att göra ingenting är befriande. Att njuta av stunden är vädrdefullt.
  Kram och jag änskar dig Glad Påsk och kan meddela att min auberginplanta är i blom här i Spanien. Så fin med lila blommor.

  1. Så kul att plantan överlevt och redan blommar. Mina dog men det är väntat här i kylan. Idag har jag satt nya frön så jag hoppas på nya plantor till sommaren.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.