Porträtt

Jag tycker att det är svårt att fotografera människor. Eftersom jag är en person som oftast inte nöjer mig med att stanna i bekvämlighetszonen har jag gått med i fotoklubbens porträttgrupp. Vi har gjort en hel del roliga och ofarliga saker tillsammans som att  titta på Hans Geddas fotoutställning med porträtt och besökt en porträttfotograf. Men nu i söndags var det dags för skarpt läge.  Att göra saker tillsammans är både roligt och lärorikt. Vi var tretton glada fotografer och två modeller som under några timmar provade på att fotografera porträtt på olika sätt. Det blev många glada skratt och en och annan ahaupplevelse, i alla fall för mig. Vem vet nu kanske jag börjar terrorisera min omgivning på ett mer påtagligt sätt än vad jag tidigare har gjort.

Joel och Helena (1 av 1)

4 svar

    1. Tack, det var en rolig dag och jag lärde mig massor. Visst är det bra att ibland våga sig på nya saker. Hålla för näsan och hoppa 🙂

  1. Hej, resultatet blev himla lyckat, fortsätt så! Jag har inga människor att fota härikring, bara djur, hihi, men så har jag heller inte tålamodet som krävs för att få till fina porträtt. Inte rätt utrustning heller. Men jag njuter av foton som jag inte själv har möjlighet att fota, t.ex foton i stadsmiljö med både byggnader, miljöer och människor.
    Kramiz

  2. Kul att du gillar Bilden Paula. jag har försökt att få till bilder på hunden men han är så svart så det är supersvårt att få det bra. Jag tycker också om att titta på andras bilder. Man kan lära sig mycket och så kan man ju faktiskt bara njuta också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.