Quarneval

När en av familjemedlemmarna är inblandad är det svårt att inte bli, i alla fall lite engagerad. Följaktligen har jag idag varit på Quarneval.Mitt hjärta klappade lite extra för Thomas the Tank Engine och så cykeldraken som var så galet roligt. Om det inte var för att man måste plugga också så skulle jag vilja gå på KTH. 

 

8 svar

 1. Grattishälsning till dottern och trevligt att bli påmind om en kulgalen tradition. Jag brukade köpa Blandaren emellanåt när jag bodde i stan. Vissa årgångar var lysande roliga. Ges den fortfarande ut?

  Kram

  1. Visst finns den kvar och säljs i samband med quarnevalen dvs vart tredje år. Vi har minst två här hemma som du kan få bläddra i när du kommer.
   Kram

   1. Nej det är lite fel. Blandaren ges fortfarande ut en eller två gånger per år, en av gångerna är runt jul. Vid Quarnevalen (och squalp) ges BRUXanvisningen ut, vilken är ganska lik blandaren men med info om det evenemang som sker det året! 🙂

    1. Så bra att du rätade ut alla våra frågetecken. Jag inser att jag verkligen inte hade koll. Men nu har jag. 🙂 Tack Anna

 2. Tack för dessa läckra bilder från Quarnevalen. Gade i tankarna att se dem, men glömde sedan birt den. Synd! För jag hade velat se den.
  Har haft stor glädje av den inder de år jag tidigare sett den.
  Mycket roliht och uppiggand ebrukar det vara och det såg ut att vara så i år också.
  Kul med en dotter som går på KTH.
  Kram!

  1. Synd att du missade den, nu tar det tre år tills nästa gång men nästa år är det Squvalp. Det är som Quarnevalen fast på vatten. Under en majdag mellan 06.08 och 14.08 bygger ett femtiotal studentlag olika vattenburna kreativa ekipage som sedan åker längsmed en bana. En bekant som bevistat spektaklet sa att han aldrig sett en enda farkost som klarat av att flyta. Ska bli spännande, för nästa år ska jag försöka vara på plats. Det är roligt med en dotter på KTH, hon läser första året maskin teknik, och det är som om hon hittat hem.
   Kram

 3. Vilka härliga Quarnevalsbilder! Visst är det något speciellt med karnevaler men visst det förutsätter väl ett visst mått av pluggande också 😉 Men i den åldern orkar man mycket!

  Kram

  1. Ja plugga måste de också och det verkar hon fixa även om jag inte riktigt förstår hur. Hittills har hon klarat alla tentor så det är inte utan att jag är lite imponerad.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.