Redo för vintervila

Efter dagens trädgårdsarbete börjar det se riktigt prydligt ut i trädgårdslandet. I den här delen av trädgården tänker jag odla vitlök, bönor och potatis. Vitlöken ska snart ner i jorden. Sen är det bara att hålla tummarna för att det blir en lika bra skörd nästa år som det var i år.

Jag fick ett gäng höstärtor av en odlings intresserad arbetskamrat. Vi har letat men inte hittat någon information om dem. Det enda vi vet är att de ska gå att sätta dem på hösten. Idag så petade jag ner ett gäng i jorden. Ska bli spännande att se om de kommer upp i vår.

Ett helt gäng blomlökar hann jag också få ner innan det blev mörkt. Känner mig nöjd med dagens arbete och lite mör i kroppen.

Nu är det bara pallkragarna kvar som ska fixas innan jag kan ta vinterledigt från trädgården och istället för fysiskt arbete ägna mig åt att planera.

4 svar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.