Regnig söndag

Idag tar vi paus dottern och jag. Regnet vräker ner och det känns skönt att kura inomhus. Hunden var inte alls nöjd med vårt beslut så jag fick dra på mig regnkläderna och ge mig ut i regnet. Har man rätt kläder är det trots allt riktigt skönt och ännu skönare är det sen, när man kommer tillbaka till tekoppen och värmen inomhus.
När jag väl bestämt mig för en hemmadag var jag lite orolig för att det skulle sluta regna. Jag har på något märkligt sätt mycket lättare att ta paus när det är dåligt väder. Jag vet att det är jag själv som sätter upp reglerna och att det låter märkligt. Man skulle ju kunna tänka sig att en regnig dag skulle vara fylld av allt inomhusgöra man inte hunnit med när solen skiner.  Så är det nog för många men jag har så mycket lättare att lyssna på var jag behöver och vad jag vill när regnet trummar mot fönsterrutan. Så därför är jag både glad och tacksam över att det fortfarande regnar. Men imorgon hoppas jag att det slutar lagom till jag ska cykla iväg till jobbet.

Regnig söndag-2 Regnig söndag-3

 

9 svar

 1. Visst är det lättare med en innesittardag när det regnar. Känns liksom som om att man inte har något annat alternativ. Men visst, som hundägare kommer man ut i alla väder vare sig man vill eller inte. Så det gäller att ha bra kläder!

  Kram

 2. Har man inte sett fram emot/bokat en trevlig utomhusaktivitet kan en regnig söndag bli genommysig. De flesta hundar tänker inte på samma sätt. Men precis som du skriver. Tar man på sig ordentligt och vet att det väntar en skön stund med något gott att dricka och äta går allt lättare. Tuff bild med speglingar i regnvattnet.
  Du har gjort det igen. Wow! Vilket bildspel. 🙂 Några bilder är extra magiska.

 3. Bilden är mycket vacker, men det är skrämmande: efter dålig öster vackra sommarsäsongen på oss.
  PS Förstår ni översättningen av Google :)?

  1. I do not think Google did a good job. The beginning was understandable, but then it got weird. I understood that you thought the picture was beautiful, I thank you for that. Why you thought it was scary, I did not understand.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.