Releasefest

Jag bor i ett ovanligt hus på många sätt. Inte nog med att det är över 100 år, det är också befolkat av många alldeles ovanligt trevliga och begåvade människor. Sammansättningen kan vara lite udda. Ett tag var det två präster och två arbetsterapeuter bara i vår port. Vi är faktiskt fortfarande tre arbetsterapeuter i huset och då får man betänka att det bara finns totalt 11000 arbetsterapeuter i hela landet.

Vi har alltid väldigt trevligt när vi träffas vi grannar och alldeles speciellt trevligt var det i lördags då Nettan hade releasefest på Gamla Enskede Bager. Hennes bok Pastor Viveka och tanterna har kommit ut på Bonniers förlag. Den har dessutom fått många fina recensioner så det var verkligen något att fira. Här nedanför kan du se hennes dotter Lovisas film från tillställningen.

 

6 svar

 1. Vilket spännande hus! Och vilken dragningskraft det har på arbetsterapeuterna.
  Kul att få gå med på releasefest! Uppskattades verkligen! Ska absolut ta mig en närmare titt på boken.
  Härlig video!
  Kram och tack för att jag också fick hänga med.

  1. Det är ett härligt hus att bo i. Det har dessutom en historia som jag kanske ska skriva om vid annat tillfälle. Men inget är så viktigt som trevliga grannar och det har vi verkligen. Ser fram emot vår och sommar då vi ses lite mer utomhus. Och boken ser jag fram emot att läsa. Fick ett eget, signerat exemplar av författare. Du får tacka Lovisa för att hon gjorde en så fin film om tillställningen.
   Kram

 2. Vilket spännande och trevligt hus ni bor i! Så roligt att bli bjuden på releasefest inför den nya boken. Det tyder på att ni har en god sammanhållning och god grannsämja 😀 Så mycket gott förresten…

  Kram

  1. Ja här finns det mycket gott, verkligen. Det är nog därför vi blivit kvar här i en evighet och inte har vi några planer på att ge oss av.
   Kram

 3. Vilka celebriteter du har som grannar! Det var något annat än fyrbenta grannar det…Jag har faktiskt sett boktiteln i vimlet, men noterade den inte särskilt väl, jag trodde att det var en chiclit-bok, Feeling-good-roman som jag är lite allergisk mot. Inget illa om genren men jag föredrar andra böcker.
  Däremot tycker jag att det är fantastiskt roligt att det numera är möjligt för vem som helst som har en litterär ådra att kunna publicera sitt verk i mindre skala och slippa bli refuserad gång efter annan hos de stora förlagen.
  Hoppas förkylningen flugit sin kos, kram från pörtet

  1. Ja du celibriteter i all ära men nog är de som folk är mest dvs väldigt trevliga.
   Jag är inte heller något fan av chick lit. Boken tror jag kan vara läsvärd för Nettan har ett djup som jag gissar att hon smugit in här och var.
   Förkylningen är en seg rackare men nu på sluttampen hoppas jag innerligt.
   Kramar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.