Skratt

När jag gav mig iväg var jag inte alldeles motiverad och hade egentligen helst stannat hemma. Det var tur att jag inte gjorde det för nu ikväll har jag förlängt mitt liv och förstärkt mitt immunförsvar. Jag har blivit mindre spänd och mer kreativ. Jag har fyllt min kropp med endorfiner och dopamin. För det är det som händer när man skrattar. Och skrattat har jag gjort ikväll. Väldigt, väldigt mycket tillsammans med ett helt gäng trevliga människor som liksom jag tycker om fotografier. Det är inte klokt att man kan ha så roligt bara genom att titta på och prata om bilder och detta trots att, eller kanske på grund av, att vi tycker så otroligt olika.

Gula tulpaner

 

10 svar

 1. Just vad jag hade behövt i dessa grådagar ! Mera skratt .:-)
  Trots att jag läser John Cleese biografi, ” Men hur som helst..”
  Rekommenderas, intressant och rolig.

 2. Viktiga ingredienser i livet, skratt och trevlig samvaro. Det ska jag ägna mig åt några timmar imorgon när jag står på loppis. Det känns väldigt internationellt numera, med alla flyktingar från olika håll, med turister från när och fjärran men mest Danmark och Holland och Sverige förstås. Det brukar bli väldigt trevligt och gemytligt så jag ser fram emot det.
  Trodde inte bakad potatis ingick i någon meny längre, men det mesta brukar ju komma igen…
  Kram

  1. Ja allting kommer igen men just bakad potatis har nog alltid funnits här på viss krogar. Kanske mest caféer eller lunchställen.
   Hoppas att du fick en riktigt trevlig dag på loppisen. Det verkar jätte skoj.
   Kram

 3. Det är härligt när man kan träffas runt något gemensamt intresse. Skrattet är hälsosamt och tänk vad man känner sig pigg o glad när man går hem igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.