10 svar

 1. Findhorn? Var är du nu? Den skarpa rödlila mot de dämpade beige och blå är verkligen läckert.

  Kram

  1. Visst är vi på samma ö men i var sin ände. Carin och Fred, mina vänner bor nära stranden på en plats som heter Findhorn. Jag brukar ofta promenera dit när jag är här. Det är så vackert med ljungen och alla blå och grå färger. Rogivande för själen.

 2. Jag kan bara fantisera om hur de ljunghedar jag såg i Skottland i början av maj, måste se ut nu. Fantastiska, förmodligen.

  1. Jag har inte varit uppe på hedarna men på väg till stranden var det oerhört vackert nu men grå sten, sand och så bommande ljung.

 3. Hej, kanske påminner ljuset lite om Skagen? Där har jag varit för länge sen. Bland sanddynerna…
  Roligt med trädgårdsarbete om man har en kunnig ciceron, på egen hand är det bara tråkigt om du frågar mig. Jag tragglar på o försöker lära mig namn på växterna istället..
  Kram

  1. Visst påminner ljuset om Skagern. Jag känner sån otrolig ro där ute. Kan gå i timmar eller sitta på en sten och bara glo. jag håller med dig att det är trist att jobba ensam i trädgården men nu har jag haft otroligt inspirerande människor omkring mig: Det har till och med hållit i sig så till vida att jag idag här hemma i stan har planterat om några blommor 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.