Teknik för tjejer

Jag tror att det var snart 10 år sedan jag tog initiativ till att starta Teknikgrupp för tjejer en temagrupp i min fotoklubb. De första åren höll jag i mycket även om vi hjälptes åt att fylla programmet med innehåll. Men sedan ett antal år hjälps vi åt med allt och turas om att hålla i mötena. Vi brukar träffas den 14:de i varje månad. Dagens träff gick till Scenkonstmuseet ett ställe där inge av oss varit och som jag inte ens visste fanns. Vi tittade på Christer Landegrens fina portätt av musiker. Det är framförallt jazzmusiker han porträtterade. Vi var 8 stycken som hade en mycket trevlig stund tillsammans. Naturligtvis blev det fika på caféet bredvid och efteråt hann vi också med lite gatufotografering innan vi skildes åt.

309Tjejgruppen
309Tjejgruppen-2
previous arrow
next arrow

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.