Tiden är bara ett ord

Men trots det känns den, i alla fall just nu,högst påtaglig eller så är det snarare så att det är bristen på den som märks. Det finns inte tillräckligt av den helt enkelt. Kan man kanske köpa till lite extra någonstans.  Det här är något att filosofera vidare på. jag tar det som min sovtanke för nu är vakentiden för idag på upphällningen. 

5 svar

 1. Det är knepigt det där med att köpa tid. Tror det är viktigt att försöka prioritera där det går. Försöka hitta andningshålen m.m.
  Vackert foto. 🙂
  Kram Bosse

  1. Du har helt rätt men det är det som är så svårt. Allt ä ju så roligt. Men jag försöker verkligen att andas också emellan varven.
   Kram

 2. Köpa tid tror jag inte går i dessa sammanhang. Men det finns andra där man kanske kan det. Några månader eller så…Kanske.
  Men att prioritera går. Dock så svårt, för det är väldigt mycket som är roligt.
  Jag jobbbar också med detta och jag har ju tiden. Numer…
  Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.