Tillbaka i stan

Nu går tiden så där rysligt fort igen. Efter en helt underbar långhelg på torpet är vi tillbaka i stan. På torpet är uppkopplingen inte den bästa så där blir det mest annat gjort än att blogga eller lägga upp en massa bilder.  Jag hade tänkt lägga upp ett gäng nya bilder men det är kaos i mitt bildbibliotek så nu går det åt en massa tid för att försöka få ordning igen.
Växterna skriker efter att få bli omplanterade men det får bli till helgen. Två av min auberginplantor har i alla fall fått ett nytt hem. Det var min bloggvän Ditte som förbarmade sig över dem. Det var jätte skoj att träffas även om det bara blev en kort stund. Och nu har en av plantorna fått flyga med till främmande land, jag gissar att den kommer att trivas bra där i värmen.

Här kommer en bild från mitt morgonmöte. Vi sågs vid cykelstället utanför huset när jag var på väg till jobbet.  Ekorren var lika nyfiken på mig som jag var på den.

62 Ekorre

 

 

 

8 svar

 1. Så trevligt med ett litet snabbt bloggmöte och en planta som får följa med utomlands!

  Så fin bilden på ekorren är. Här är de färre till antalet och väldigt skygga så jag tror aldrig att jag lyckats hinna föreviga någon.

  Kram och ha en fortsatt bra vecka!

  1. Den här var väldigt nyfiken på mig. Han klättrade ner ur trädet och skuttade fram till mig, satt ca tre dm ifrån mig och bara tittade. Jag vågade inte röra en fena. Men när han skuttade tillbaka upp i trädet då tog jag fram kameran och fick den här bilden.
   Kram och trevlig helg.

 2. Vilken underbart fin bild på ekorren.

  När jag gick en av mina vårpromenader så lekte tre ekorrar i två träd intill varandra. Jag slog mig ned, plockade upp kameran…. men inte visade ekorrarna sig för mig.

 3. Tusen tack för plantan och ett fint och hastigt möte. Men nästa gång har vi mer tid. Plantan ser ut att ta sig, bild kommer och jag är säker på att den spanska solen gör den gott. Har fått rapport att plantan hemma ockås är i god form.
  Vilekt fint möte med ekorren! Härligt foto!
  Ha det gott och jag ser fram emot när fotona är ordnade.
  Stor kram!

  1. Det var skoj att ses. Hoppas verkligen att plantorna tar sig.
   Jag ser också fram emot att få tillbaka min ordning. Det är så frustrerande när det inte fungarar och att jag inte kan lista ut hur jag ska fixa det. Förhoppningsvis får jag hjälp i veckan.
   Kram

 4. Vilken sötnos, jag ser sällan ekorrar här, de som finns håller till högt upp i talltopparna. Det kanske är meningen att uppkopplingen på landet är usel, har du tänkt på det? Så du kan koppla bort nätvärlden och ägna dig åt annat som är viktigare, eller åtminstone annorlunda. Så tror jag!
  Kram

  1. Jag tor som du. Man behöver vara lite nerkopplad mellan varven. det mår man bra av.
   Ekorrar finns både här och på landet. Det finns inget djur som triggar igång vår hund så bra som ekorrar. Han blir helt vild och gör allt han kan för att klättra efter dem.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.