Trädgårdsarbete

Jag gör skäl för mat och husrum genom att arbeta i trädgården. Idag har jag lärt mig att plantera purjolök. Ett antal kålplantor har också fått plats i jorden.  Jag har stiftat bekantskap med  tre olika växter som jag ska försöka odla i mitt trädgårdsland nästa år. Det är trivsamt att arbeta tillsammans och skönt att se ett omedelbart resultat av sitt arbete.

6 svar

 1. Jag kan tycka att det verkar så rofyllt och trevligt att göra trädgårdsarbete. Men.. det är mer liksom t a n k e n på det. Jag gillar inte att jobba…. Jag är en latmask!

  1. Kul att du hittat hit till min blogg, välkommen.
   Jag är också en latmask men maskerar det väl. Det gäller att inte tänka just do it :).

  1. Det har varit förvånansvärt roligt att arbeta i trädgården tillsammans. Mina vänner bor så att det finns en stor trädgård som är mer eller mindre gemensam. Där är det ofta fler som fixar med växterna. Ett väldigt trevlig sätt att umgås med sina grannar.

 2. En trädgård är en källa till lycka! Det händer alltid något nytt och finns så mycket vackert att njuta av…..men att rensa ogräs är inget vidare 🙂

  Ha det fint! Kram Christina

  1. Om man som jag mest odlar i pallkragar blir där nästan inget ogräs att rensa. Idag har jag skördat sallad, sockerärtor, morötter och squash. Det blev mums tillsammans med kantareller och lammfärsbiff.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.