Tulpantider

Nu är det tid att frossa i tulpaner. Jag tycker om det där krispiga ljudet när man tar i dem. Tulpaner är lika vackra när de precis håller på att slå ut som när de egentligen är överblommade.  Idag har jag lekt med kameran och mina tre ledlampor. Det är så roligt att ge sig hän, tiden försvinner och jag känner hur bra jag mår av det. Här kommer några bilder på tulpaner som kanske egentligen har passerat bäst före datum men fortfarande hade en hel del kvar att ge.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

7 svar

  1. Vilka vackra bilder! Tuplpaner är vackra och särskilt så här års. Jag börjatr köpa tulpander i december och sedan köps de varje vecka och jag njuter av dem.
    Kram!

  2. Underbara bilder! Jag håller med om att tulpaner är vackra i sina olika faser. Just nu står en åtta dagar gammal bukett på köksbordet. Den är spretigt vild men väldigt vacker och får stå kvar ett tag till. Här blir det också en bukett varje vecka!

    Kram och tack för tipsen!

  3. Fantastiskt artistiska foton! Tycker blommorna påminner om det jag kallar krollilja, en lilja jag har en speciell förkärlek för. Det finns väl annars ingen blomma som är så fin i alla olika levnadsstadier. Man kan nästan jämföra den med en människas ansikte, lika vackert fast på olika sätt beroende på åldern.
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.