Vardag

Vardagen visar sig vara allt annat än vardaglig. På jobbet har vi evakuerats vilket innebär en flytt till andra lokaler. Att flytta hela vår verksamhet som består av kontor, konsultationsrum och en stor del rum som är både konsultationsrum och visningsmiljö kräver ett stort mått av organisation och logistik. Nu jobbar vi för fullt för att kunna starta med Öppet Hus den 5 september. Inte helt lätt att få till allt i andra, mindre lokaler. Jag undrar hur många flyttkartonger vi använt, det blir höga berg av dem nu när de är tömda och hopvikta.
Det är tröttande att inte ha några rutiner eller vanor att hålla sig i. Allt (nästan) är nytt. För inte bara det att vi flyttat vi är också mitt uppe i en omorganisation som innebär att vi slås ihop med flera andra verksamheter. Vem som ska göra vad i detta är inte helt klart. Så det är kanske inte så konstigt att jag sover som en stock om natten, helt utmattad känns det som. Semestern känns avlägsen och jag känner mig lite delad på något sätt. Samtidigt öppnar det upp för nya konstellationer och nya utmaningar. Hösten kommer att bli spännande!

 

 

2 svar

  1. Välkommen i klubben! Om det är något som jag blivit expert på så är det att flytta till en ny arbetsplats. Det tar enormt på krafterna även om det kan bjuda på nya konstellationer. I år tar det mesta priset och jag är allt annat än road. Hoppas att det löser sig på ett bra sätt för er.

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.