Lördag

För att jag riktigt på allvar och redan från början ska ta tag i mina föresatser för det nya året, det att göra en sak i taget, har min kropp sett till att välkomna ett virus. Jag hade hellre sett att jag fick fixa utmaningen på egen hand men det är klart då hade det troligtvis inte alls skett så här effektivt. Började med att sova i sexton timmar och då var det det jag  gjorde, mycket fokuserat, och ingen annat. Sedan har jag i maklig takt ätit frukost och tittat igenom tidningen,  faktiskt ingen splittring här heller. Och efter att tittat ut på snön som vackert faller utanför fönstret, tagit ett kort på min hyacint och skrivit detta inlägg så kommer jag åter att inta horisontalläge. Så nu vet du var du har mig.

Hyacint

8 svar

  1. Lycka till! Hoppas du inte fått samma virussort som jag. Viruset kom i oktober och har egentligen inte lämnat mig än, trots tre läkarbesök. Men nu är det hanterbart.

    1. Tack Bert! Hoppas innerligt att detta är av annan sort. Ska fira sonens födelsedag imorgon och resa till Malmö på tisdag så detta kommer minst sagt olägligt. Men det är väl bara att kapitulera, lägga sig platt och vänta på att det går över.

  2. Trist att tanken på att göra en sak i taget kom med denna ”snyltare”. Men nu är du i gång….Och jag hoppas att du snart är pigg igen.
    God bättring!
    Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.