Baksidan

Man har inte så mycket kontakt med sin baksida, den är svår att få syn på och gör oftast inte så mycket väsen av sig. Men egentligen borde vi ge den lika mycket kärlek och uppmärksamhet som framsidan. För även det som vi inte ser finns ju och kan må bra av lite uppmärksamhet. Det gäller för fler saker än baksidor, vänner långt bort t.ex. Det kanske gör mer väsen av sig än baksidor, eller så inte, viktigt är i alla fall att pyssla om dem lite ibland.
Ordet baksida känns lite negativt som något skumt, mörkt och lite farligt och det kanske det är om man helt negligerar den. Allt handlar om balans, lätt att skriva svårare att leva. Det handlar om att inte glömma bort det där som vi ibland knappt märker att vi har som fotsulor, ryggar och våra vänner långt bort.
Idag har i alla fall min baksida fått lite extra omsorg. Något som helt säkert kommer att visa sig i morgon i form av träningsvärk. Och faktiskt kan jag känna att jag idag, just nu uppnått en sorts balans. En härlig känsla att börja helgen med.

En del av min baksida.

3-11 Bak (1 av 1)

5 svar

 1. Hur man än vänder sig…

  Hoppas det inte blir alltför besvärligt i morgon! Klokt i alla fall att låta ädlare delar jobba.

  Trevlig fredaagskväll.

 2. JA, det har du så rätt i 🙂 VArje liten del av kroppen behöver sin omtanke. Måste säga att jag blev överraskad av bildvalet, inte varje del man får se en del av bakdelen såhär i ett blogginlägg 🙂
  Ha nu en fin helg!
  Kram Christina

  1. Baksidor är inte så lätta att fånga på bild, det här vara den bakigaste bild jag hade att tillgå. 🙂

 3. Vad hade vi varit utan våra bakar… eftersatta, satta åt sidan som dom är. Lite bakom hela tiden. (och ofarliga! ” ända mot ända… ”).
  Hos mig har mina fötter fått ett lyft senaste tiden; massagetofflor och massagerulle framför tv,n… riktigt skönt. Fast lite ont gör det…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.