Dags för jul

Nu mina vänner är vi redo för julen. Det är hyfsat rent i hörnen, kylskåpet är fullt av mat både för vanliga dödliga och för vegetarianer. Glöggen är klar och vi har mer godis och kakor än vi kommer att orka äta upp. Granen är färdig klädd men inte med med strumpor, skor och fingervantar utan med vanligt julgranspynt, Det kan kanske tyckas lite fantasilöst men när vi klädde granen lyssnade vi i alla fall på sången ”Dan före dan” från Kul änglarna, världens bästa radio-julkalender som sändes 1984.  Finns det ens julkalender i radio längre kan man undra?  Nåväl det gå säkert att ta reda på även om det är försent att lyssna för i år. Ser nu att det  redan är julafton så då är det hög tid att önska dig som tittat in här en riktigt God Jul.

Julgranskula

7 svar

 1. Det är viktigt att komma i rätt stämning när man klär granen.
  Wow! Vilka underbara bilder du lagt in i bildspelet. Det var omöjligt för mig att hitta EN favoritbild. Alla kunde platsat för den positionen. Jag önskar dig en god jul. Kram Bosse

  1. Tack Bosse. Jag blir alltid lika glad för att du gillar mina bilder.
   Att klä granen är inget man hastar över och här är stämningen viktig absolut 🙂
   God Jul
   Kram

 2. God fortsättning till dig!

  Aha, nu vet jag vad jag missat… jag har inte spelat julmusik. Ska genast sätta på litet julsånger… Jag kan roa mig med både Frank Sinatra som med Tommy Körbergs julmusik… ska njuta!

 3. Då passar jag på att önska er en riktigt god fortsättning på helgen. Här blir det en liten lugnare mellandag vilket kan behövas av olika anledningar!

  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.