Energi

Det finns sysselsättningar som ger mer energi än de tar. För ett antal år sedan startade jag en teknikgrupp för tjejer i fotoklubben jag är med i. Herrarna gnisslade en smula men vi körde på i alla fall. Under åren har vi lärt oss ett och annat både om fotografering och efterbehandling, vi har haft bildprat och gjort fotoutflykter och framför allt har vi haft kul och skrattat mycket tillsammans. Det är prestigelöst och vi lär av varandra. Igår hade vi möte, på agendan stod bland annat att göra en poster som ska presentera gruppen och som ska sättas upp på fotomässan senare i höst.  Vi hade en ide om vad vi skulle göra men som så ofta är det en sak att spåna fram en ide och en annan när det ska realiseras. Det blev helt enkelt inte alls bra. Efter mycket plåtande och många skratt fick vi i alla fall till en poster som inte alls var lik vår första ide.

Här är några bilder från arbetet mot färdig produkt.
Av förklarliga själ är det inte jag som är fotografen den här gången. Bilderna är tagna av Monica Kindbladh, Marie Håkansson och Barbro Julstad. Vill ni se det färdiga resultatet får ni ta er till Fotomässan som går av stapeln 10- 12 november på Älvsjömässan.

teknik-for-tjejer

tjejgrupp

6 svar

  1. Vad trevligt med detta! Och jag förstår att ni har roligt tillsammans och fint att kunna lära er av varandra.
    Hade gärna velat besöka fotomässan, men jag är annorstädes då.
    Gillade er poster!
    Önskar dig en fin helg!
    Kram!

  2. Kom att tänka på energetisk som Maria Montesami sa vid ett tillfälle tror det var om dans … Det strålar glädje om bilderna och delat fotoglädje ger dubbla bilder 🙂 Har kikat lite runt på din sida och anade att jag varit här förr men så kom det av sig. Nu kom det sig igen 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.