Gott Nytt År!

 

Jag hade en idé om ett skimrande inlägg med glitter och glamour.  Men inlägget och bilden styrde sig själva. Eftersom bilden kom först så får texten följa efter.

Så här års kan vi alla känna oss lite vissna och utblommade. Året som gått kanske inte blev precis så fantastiskt som man hade förutsatt sig att det skulle bli. Vi kanske inte ser det just nu men det finns alltid en pärla dold i även det tuffaste i tillvaron. Så är det att vara människa. 

Titta på tulpanen, visst är den vacker trots att den egentligen har passerat bäst före datum. Och så tror jag att det är med oss människor också. Vi blir bara bättre och bättre.
Det som jag skrev om förra nyårsafton gäller fortfarande. Tiden försvinner inte, den kommer till oss. Dag efter dag finns där nya timmar och nya minuter som bara väntar på att få tas i anspråk. Jag ska försöka att ge mig själv den gåvan att göra saker jag mår bra av med den tid som ligger framför mig. Och jag ska göra det tillsammans med de som ger mig energi att skimra som den människa jag tror att vi alla innerst inne är. Så låt oss hjälpas åt att tända ljus så att vi kan göra nästa år till ett ljusare och mer hoppfullt år än det som vi snart lämnar.

6 svar

  1. Tack vi hade en mycket trevlig kväll här hemma med en god vän och hennes dotter. God mat och trevligt sällskap vad kan man mer begära.
   Kram

 1. Du skriver så gripande och bra min vän. Jag har märkt att mitt ordflöde är mycket sämre efter min tia. Och det där attans igentäppta kärlet i skallen. Samtidigt förstår jag att det kunde vara mycket värre, som doktorn säger så har kroppen hittat nya vägar för att få blodet att cirkulera, men ibland saknar jag mitt gamla jag där orden flödade rikare och friare. Hoppas vi får ett nytt år med fred på jorden och många fina ögonblick att minnas. Kram på dej

  1. Tack Paula. Jag förstår att du kan sakna dina gamla förmågor. Samtidigt är det ju rent otroligt hur kroppen kan fixa till det.
   Jag hoppas att du också får ett riktigt fint år.
   Stor kram från ett soligt Enskede

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.