Grönt

Ny utmaning från Bosse den här gången handlar det om färg. Man ska välja en färg och sedan hitta bestämda saker i den färgen. Jag valde grönt eftersom det är vår och grönskan är på gång. Intressant är att jag letade länge och väl efter ett grönt hus. Hittade ett ganska långt bort men upptäckte när jag kom hem att ett av grannhusen är grönt.  Det är lätt att bli hemmablind.

Här kommer mina fynd:
GröntI ärlighetens namn ska sägas att blomlådor var det ont om i Enskede ja inte ens i stora staden lyckades jag hitta någon. Så bilden är tagen inne på vårt lokala varuhus där det fanns svarta och vita blomlådor och så den här som inte var riktigt så grön som på bilden men i alla fall åt det gröna hållet, grönare blev den i mitt bildbehandlingsprogram. Nu har jag hittat en äkta vara så här ser den ut

DSC_0555-01

Grön glass

Jag lyckades i alla fall peta i mig en grön glass och igår var det halva priset på alla glassar så den kostade endast 4 kronor det var nästan som förr i tiden när en igloo kostade 50 öre.

Och så avslutar jag detta inlägg med en grön sång sjungen av en  favoritsångerska.

8 svar

  1. En låtskatt från Monicas långa karriär. En passande låt till ditt färgval. Visst är det lätt att bli hemmablind. Jag har som mål att inte råka ut för det under vår Ystadtid.
    Snyggt och prydligt framställt av dig. Jag är svag för gröna snygga dörrar. Häftigt fritt val du gjorde. Tack för din ärlighet med blomlådan. Sådant uppskattar en domare i en leksport som har sina regler och ramar. Jag minns också vissa glasspriser med nostalgiska ”bruna ögon” från förr.
    Kram Bosse

  2. Vilket trevligt lekbidrag i Bosses lekutmaning, Fina foton i vacker grön färg.
    Och biten med Monica Z bara älskar jag.
    Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.